top of page

Välkommen som medlem i, ÄPB

Vi hoppas att du ska trivas bra i vår gemenskap, och snabbt finna dig tillrätta med allt som kanske känns nytt och oklart.
Därför finns här samlat lite råd och tips.

 

I klubbens regi spelas, Interna Serien som idag omfattar, 20 st grupper.  Grupperna sätts samman så att de ingående 8-10 spelarna har ungefär samma spelstyrka.
 Spelet pågår under hela säsongen, och varje grupp har en fastställd speltid en gång per vecka (måndag-torsdag). Ca. 18 matcher  kommer du att spela. 
De flesta av Klubbens medlemmar deltager i denna spelform. 

Inför och under varje speltillfälle finns en, matchledare som hjälp och stöd.

 

Nästa steg du kan ta är att bli en kugge i ett av Klubbens Seriespel lag. Fn har vi representation i fyra divisioner (av sex) med totalt åtta st 8-manna lag. 
Alliansen Ringen, som administrerar  detta spelet, är en sammanslutning av 16 st Klubbar i Norra Skåne. 

Förutom Interna Serien och spelet i Alliansen Ringen administrerar och driver Klubben ett antal fler tävlingar i hemmahallen.
Under fliken, "Tävl.information" i huvudmenyn på denna Hemsidan hittar du detaljerad information om Klubbens alla tävlingar.  

Det finns alltid klot att låna och skor att hyra av Hallens personal om du så önskar.  När du blir "varm i kläderna" är det en stark rekommendation att du försöker att köpa ett eget klot och ev även skor.
I Hallen finns en Klotshop där du får utmärkt hjälp med det som du behöver. Du kan köpa nytt klot, men ibland finns även begagnade sådana till salu. Oavsett så får du ditt nya klot borrat att passa till just DINA fingrar.
En riktigt stor och skön fördel!

 

Kontakter och övrigt

ÄPB Kontakter / Information

ÄPB BG 863-2366

Spelregler, Alliansen Ringen

ÄPB Stadgar

Övergripande kontaktperson för nya medlemmar är,
Mats Olsson.
E-post: mats56olsson@gmail.com
Tel. 070-6226286

Kontaktperson för Bowling-shopen är,
Kim Andersson
Tel. 0431-16220

bottom of page