top of page

Internserien 2021-22

Hej alla ÄPB bowlare!

Nu är indelningen i grupperna för 2021-22 färdiga och ligger på hemsidan och kommer inom kort att sättas upp på anslagstavlan i hallen tillsammans med en del annan information. Spelschema för samtliga grupper är också klara och med lite justeringar ska de inom kort läggas upp på hemsidan. Som ni kanske vet så är grupperna indelade efter den senast helt genomförda serien, alltså våren 2020 och ni har blivit inplacerade efter det snittet ni hade då. På grund av pandemin blir det så i år och det blir också lite färre grupper än tidigare år beroende på att en del har valt att inte fortsätta att spela i Internserien.

Vi kommer att spela 2 på varje bana, men vi får fortsatt tänka på att hålla avstånd. Skulle det under tiden vi spelar serien komma nya direktiv från Folkhälsomyndigheten får vi naturligtvis ta hänsyn till det.

Jag önskar er alla en trevlig bowlingsäsong


Karin Stenström. Tävlingsansvarig ÄPB

142 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

BAKERS 18 april

Vi fick flytta påBakers på grund av en annan bokning den dagen. Nu har de tagit tillbaka sin bokning så vi återgår till det ursprungliga datumet som står på era spelschema. BAKERS SPELAS DEN 18 APRIL

bottom of page