Vem blir Årets ÄPB 10-mästare?

Idag den 29 maj 2019 kl. 12:00 går årets ÄPB 10-mästerskap av stapeln. Tävlingen spelas med handicap uträknat på ett, som jag tycker ett enkelt sätt, medans andra tycker det är komplicerat ):

Efter tävlingen avslutar vi med en "After Bowling" på Magnarps Hamnkrog.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trelleborg träklot köpes.

Har någon ett träklot Trelleborg 2 eller 3 hål att sälja (billigt)? En ledsen autistisk bowlingfantast som blivit av med sitt samlarklot (avlurad eller stulet), ringde mig och frågade om jag visste nå

Internserien uppskjuten till i höst!

Hej alla ÄPB: are! Jag måste tyvärr meddela att det inte blir någon internserie i vår. Allt detta beroende på Covid-19. Jag och styrelsen har tillsammans fattat detta beslut. Hallen tillsammans med mi

Ordf. ÄPB, Anne-Marie Thäng 070-7897574

Pilot projekt Lag 1 + 10

©2018-2021 by Ängelholms Pensionärers Bowlingklubb. Proudly created with Wix by Karl Erik Måbrink