Revidering av speltiderna för Alliansmästerskapet.

Följande information finns att hitta som PDF-fil under under meny-fliken, "Tävlingsinformation/Alliansmästerskapet inbjudan".

Alliansmästerskapets arrangerande klubb, BK Käglan Bjuv har genom tävlingsledaren, Bengt Jönsson meddelat följande ändringar beträffande tävlingens speltider. - Det ursprungliga upplägget med fem kvalomgångar kvarstår. Dock bör de ändrade spelintervallerna ge varje lag större möjlighet att välja den speldag som de finner lämplig-, säger Bengt Jönsson.

Kvalspel i följande perioder:

1:a Avslutad

2 :a November / December

3:e December / Januari

4:e Januari / Februari

5:e Februari / Mars


-Jag hoppas att med dessa justeringar skall tävlingen kunna genomföras på för Er ett tryggt sätt och eventuella nya justeringar från FHM går att följa-, hälsar Bengt.

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

VÅRTÄVLING

ÄPB:s Vårtävling 1/2-15/3 För dig som vill fortsätta att spela lite bowling under våren kommer vi att anordna en vårtävling mellan den 1 februari och den 15 mars. Spela 4 serier hur många gånger du vi

ÄPB:s Våtävling

Vårtävlingen är i full gång och många har redan spelat och kommer att spela fler gånger, förhoppningsvis! Kom ner och spela på ert handicap. Eftersom de 8 bästa gått till finalen den 22/3 kommer här r

Ordf. ÄPB, Anne-Marie Thäng 070-7897574

Pilot projekt Lag 1 + 10

©2018-2021 by Ängelholms Pensionärers Bowlingklubb. Proudly created with Wix by Karl Erik Måbrink