top of page

Resultat Alliansmästerskapet omg 4.

Nu är fjärde omgången i Alliansmästerskapet slutspelad. I

Klippans deltävling lyckades Ängelholm Lag 3 ta sig fram till en övertygande seger i deltävlingen med strålande 1853p! GRATTIS! Ängelholm lyckades få fler lag att hänga på i toppen. Ankiboys blev 3:a, Ängelholm 1 knep fjärde platsen och Panter Tanter fick 12 nya lagpoäng för sin sjätte plats. Även i sammandraget så har vi just nu fyra lag som ligger bland de tio lag som tävlar i Ängelholm i finalen. Men ytterligare två Ängelholmslag, nu på 11:e resp 13:e plats kan ta sig in på finalplats under de två avslutande deltävlingarna.

Total resultatlista finns att hitta under rubriken, "Tävlingsresultat" i huvudmenyn. Tävlingsgeneralen, Bengt Jönsson skriver följande,


Hej

Bifogat följer aktuell ställning i poängbarometern samt inbjudan till femte kvaltävlingen. Denna blir i Bjuv efter helgerna med början v7 tom v11..

Glädjande är att 21 lag har startat i de tre första kvaltävlingarna, men mest av allt är att antalet damlag har utökats.

Hoppas att trenden håller i sig under våren. Det kan räcka länge med ett eller två bra resultat för att klättra uppåt.

Tack för  er medverkan!

Hälsningar

Bengt 

BK Käglan

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

BAKERS 18 april

Vi fick flytta påBakers på grund av en annan bokning den dagen. Nu har de tagit tillbaka sin bokning så vi återgår till det ursprungliga datumet som står på era spelschema. BAKERS SPELAS DEN 18 APRIL

bottom of page