Information från ÄPB inför säsongen 2020-2021

Med anledning av den pågående pandemin har jag tillsammans med styrelsen ändrat lite på speltider och spelsätt den kommande säsongen.

Vi kommer att börja spela internserien vecka 37.

För att kunna hålla rätt avstånd till varandra kommer vi att spela med en grupp i taget.

Det kommer således endast att vara en spelare/bana, bana 1 möter bana 2, bana 3 möter bana 4 osv. Spelarna får 45 minuter på sig att spela sina 4 serier, (det är samma tid/spelare som man har då vi spelar två/bana (90 min)

Det kommer att finnas 5 min för byte mellan spelomgångarna.

För att detta skall fungera måste vi varje dag börja kl:0900.

För att inte spilla onödig tid behöver vi inte vänta in motståndaren utan man spelar sina fyra serier och sen får resultatet avgöra vem som har vunnit.

Det kommer att finnas matchrapporter utlagda på borden mellan banorna, så snart man har spelat färdigt och skrivit in sitt resultat skall man snarast lämna spelområdet.

Den prel. gruppindelningen är uppdaterad med rätt tider.

(Inget eftersnack eller rengöring av klot i spelområdet)

Vi kommer inte ha något "vanligt" startmöte i år, vi kommer däremot att finnas på plats på Åvalla den 24 augusti mellan kl 14-16 för utdelning av spelprogrammen mm.

Vi är tacksamma om ni vill hjälpa till med att ta med spelprogrammen till spelare som ni vet inte kommer, och som bor i er närhet, för då vet vi vilka som nåts av informationen.

När ni kommer till Åvalla gå in genom huvudingången och när ni hämtat ert spelprogram finns det möjlighet att gå vidare ut till baksidan.

Undvik trängsel, håll avståndet.

Ha en skön sommar.

Roy Larsson Tävlingsledare

46 visningar0 kommentarer

Ordf. ÄPB, Anne-Marie Thäng 070-7897574

Pilot projekt Lag 1 + 10

©2018-2021 by Ängelholms Pensionärers Bowlingklubb. Proudly created with Wix by Karl Erik Måbrink