Hälsning från nya tävlingsledaren, Karin

HEJ!

Från och med nu är jag den nya tävlingsledaren för Internserien istället för Roy Larsson. Jag har hand om medlemsregister, tävlingsplaneringen i stort. Har ni funderingar eller frågor kontakta gärna mig på telefon 070-5134862

Med vänlig hälsning

Karin Stenström
35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trelleborg träklot köpes.

Har någon ett träklot Trelleborg 2 eller 3 hål att sälja (billigt)? En ledsen autistisk bowlingfantast som blivit av med sitt samlarklot (avlurad eller stulet), ringde mig och frågade om jag visste nå

Internserien uppskjuten tills vidare!!!

Det blir tyvärr ingen internseriestart v2 på grund av de rådande omständigheterna kring Covid 19. Jag har tillsammans med styrelsen beslutat att vi skjuter upp seriestarten tills vi har fått ett bättr

Ordf. ÄPB, Anne-Marie Thäng 070-7897574

Pilot projekt Lag 1 + 10

©2018-2021 by Ängelholms Pensionärers Bowlingklubb. Proudly created with Wix by Karl Erik Måbrink