top of page

Final i Vårtävling II den 17 maj.

Uppdaterat: 19 maj 2021


Topptrion, Lars Pettersson KE Måbrink och Mats Ahlgren

Detta blev en rysare. Åtta spelare startade och spelade två serier och de sex bästa gick vidare till omgång 2. Allt nollställdes och man spelade en serie och 4 gick vidare. Allt nollställdes igen och ytterligare en serie spelades och slutligen blev det två kvar till finalens final. De två som gjorde upp var Lasse Pettersson och Karl-Erik Måbrink. Det blev en spännande historia där Karl-Erik avgick med segern efter avgörande i sista rutan.

Karl-Erik fick ihop 247 och Lasse 243 (inkl. handicap). Trea kom Mats Ahlgren, fyra Roy Larsson, femma Thomas Gejke, sexa Lasse Lindgren, sjua Leif Blomqvist och åtta Bengt Herrlin.


Vårtävling II spelades av 38 individer som spelade 184 matcher.

Ett stort tack till alla som gjorde denna tillställning till en av vårens höjdpunkter.

I klotlotteriet som sponsrades av Kim Andersson i hallen och ÄPB vann nr. 23 som var Lars Lindgren.

Tack än en gång för en trevlig vårsäsong och vi får hoppas på bättre tider till hösten med både internserie- och Ringenspel.

Glöm inte att anmäla er till internserien, lappar finns i korridoren. För den som vill träna lite i sommar finns det sommarkort i hallen för 1200:- då ni får spela hur och när ni vill.

Ha de gott och ta hand om er så ses vi till hösten. Årsmöte och uppstartsmöte den 30/8 kl.14.00 på Åvalla

Karin Stenström, Tävlingsansvarig ÄPB
119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Internseriespelet 2024-25

Nu är det dags att anmäla sig till Internseriespelet 2024-25. Det blir spel 11 omgångar på hösten respektive våren. Anmälningslistan sitter på vår anslagstavla. Sista anmälningsdag är 13/5 2024. Ansva

Commentaires


bottom of page