Alliansen Ringen ställer in resten av säsongens matcher.


Hej alla bowlingvänner.

God fortsättning på det nya året, även om det är jobbigt i dessa Covid-19-tider.

Styrelsen lovade i december att återkomma med hur det blir med spel efter vecka 4. Med den fortsatta omfattningen av pandemin, och med tanke på de restriktioner som gäller tills vidare, så ser styrelsen ingen möjlighet att vårterminens matcher kommer att kunna spelas.

Styrelsen har därför beslutat att alla resterande matcher under spelåret 2020-2021 ställs in. Styrelsen är medveten om de ekonomiska bekymmer detta kommer att skapa för hallarna, men vi anser att hallarna tillsammans med klubbarna får ett bättre läge att diskutera hur situationen skall hanteras under dessa månader, än om man bara ställer in en månad i taget.

Styrelsen återkommer i april-maj med besked om årsmöte, men innan dess bör klubbarna komma fram till hur många lag som man vill ställa upp med under säsongen2021-2022. Divisionsindelningen kommer sedan att beslutas på årsmötet enligt beslut från årsmötet i augusti.

Nu väntar vi bara på att bli vaccinerade och kunna börja leva ett någorlunda normalt liv igen.

För styrelsen i Alliansen Ringen

Göran Strandqvist

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

VÅRTÄVLING

ÄPB:s Vårtävling 1/2-15/3 För dig som vill fortsätta att spela lite bowling under våren kommer vi att anordna en vårtävling mellan den 1 februari och den 15 mars. Spela 4 serier hur många gånger du vi

ÄPB:s Våtävling

Vårtävlingen är i full gång och många har redan spelat och kommer att spela fler gånger, förhoppningsvis! Kom ner och spela på ert handicap. Eftersom de 8 bästa gått till finalen den 22/3 kommer här r

Ordf. ÄPB, Anne-Marie Thäng 070-7897574

Pilot projekt Lag 1 + 10

©2018-2021 by Ängelholms Pensionärers Bowlingklubb. Proudly created with Wix by Karl Erik Måbrink