Alla undrar: Vem blev ÄPB 10-mästare!

Som tidigare meddelats spelades ÄPB 10-mästerskapet onsdagen den 29 maj 2019.

15 förväntansfulla bowlare, varav tre utom tävlan, kom till start. Tävlingen, som spelades med handicap, vanns av Torsten Olsson med Ingela Bengtsson och Hasse Persson på andra resp. tredje plats. Ett stort grattis till Torsten som spelade med handicapet 0.

1. Torsten 754 p, hcp 0

2. Ingela 734 p, hcp 26

3. Hasse 720 p, hcp 14

Stilstuderíe på tvåan Ingela och trean Hasse. Blivande mästaren Torsten avvaktar i bakgrunden.

Efter bowlingen avslutade vi med "After Bowling" på Magnarps Hamnkrog. Efter att

ha intaget en god middag var det dags för prisutdelning och för en del en Irish Coffee. Törstige Torsten var en av dem och han sög och sög utan att det kom en droppe. Det visade sig att den skämtsamme krögaren hade gjort en knut på sugröret. Alla jublade åt det lyckosamma skämtet.


När alla hade ätit och druckit klart var det dags för hemfärd. Alla var överens om att det hade varit en lyckad kväll med god mat och hög stämning.


104 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trelleborg träklot köpes.

Har någon ett träklot Trelleborg 2 eller 3 hål att sälja (billigt)? En ledsen autistisk bowlingfantast som blivit av med sitt samlarklot (avlurad eller stulet), ringde mig och frågade om jag visste nå

Internserien uppskjuten till i höst!

Hej alla ÄPB: are! Jag måste tyvärr meddela att det inte blir någon internserie i vår. Allt detta beroende på Covid-19. Jag och styrelsen har tillsammans fattat detta beslut. Hallen tillsammans med mi

Ordf. ÄPB, Anne-Marie Thäng 070-7897574

Pilot projekt Lag 1 + 10

©2018-2021 by Ängelholms Pensionärers Bowlingklubb. Proudly created with Wix by Karl Erik Måbrink