top of page

Ängelholms-lagen framgångsrika i Alliansmästerskapet!

Komplett resultatlista efter första omgången hittar du i huvudmenyn under fliken "Tävl.resultat" Det är mycket Ängelholm i toppen, då hela 5 av de 6 bästa lagen finns med där uppe.

"Eftersom inte fler lag/hallar hört av sig fram till igår (fre 15/10), så är resultatlistan för omgång 1 klar. 28 lag har anmält sig och spelat och på första plats har vi Ängelholm 1. Ingen större sensation att dessa är med i toppen, då man vunnit tävling vid 2 tillfällen, nämligen 2016/17 samt 2018/19. I laget ingår de rutinerade "rävarna" Karl-Erik Måbrink, Hans Roth, Björn Ohrberg och Janko Krigård. . MEN det viktiga är att efter de 5 omgångarna finnas med bland de 20 bästa lagen och därmed vara kvalificerad för finalspelet i Olympia Bowling. Även om den första omgången är färdigspelad, så är det inte försent att haka på framöver. Det finns många placeringspoäng att spela om!"

Lars O AnderssonWebmaster / Skribent

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

BAKERS 18 april

Vi fick flytta påBakers på grund av en annan bokning den dagen. Nu har de tagit tillbaka sin bokning så vi återgår till det ursprungliga datumet som står på era spelschema. BAKERS SPELAS DEN 18 APRIL

bottom of page