Ängelholm Lag 5 vann derbyt!


Bowlingvänner !!!!!!!!!!!!!!!!!

I fredags spelades säsongens sista Ringenmatch i hemmahallen. Det var den sedan länge emotsedda matchen mellan Ängelholm 5 och Ängelholm 10.

Många i bägge lagen har under en längre tid gått och laddat för denna kamp. Inte minst coacherna i bägge lagen. Diverse psykningar från båda sidor har förekommit, dock alla inom ramen för vad man kan förvänta sig.

Strax före 11 började lokalen fyllas av en förväntansfull publik, och Bengaler och annat stämningshöjande gjorde att atmosfären tätnade. Mitt i detta sitter Roy och Ove likt ett par Buddastatyer. Coachen för lag 10 vankade av och an med pannan i djupa veck.

Redan före matchen försökte ett flertal av bortalagets spelare att lägga beslag på hemmalagets omklädningsrum, men de blev vänligt men bestämt hänvisade till bortalagets lokal. Dock fanns det en ( Torsten Olsson) som vägrade att lämna sin plats, och vi ville inte förstöra dagen för honom redan på ett så tidigt stadium, så vi lät honom sitta kvar. Dock skulle det senare visa , att han kanske haft fördel av att höra vårt taktikupplägg.

Mina instruktioner till laget var, att gå ut väldigt löst, och sedan